performance problem

Having tech problems? Need a driver? Post them here and do not worry, there is always a solution for you.

performance problem

Postby starfox81 » Fri 11 Oct 2013 00:38

When I played 10 vs 10 game (In game duration 35 - 45 minutes) I have high percentage to be disconnected by server due to performance problem (30 second lag time).
CPU: AMD A6-3650 APU
Video card: AMD Radeon HD 7770
Memory: 16GB
Hard drive: two 500GB 7.2k hard drive in RAID 0
OS: Windows 8 64-bit
Video card driver: AMD CCC 13.9
Game video setting: Med
starfox81
Private
 
Posts: 1
Joined: Fri 11 Oct 2013 00:30

Re: performance problem

Postby DatsunInsult » Fri 25 Oct 2013 16:27

starfox81 wrote:When I played 10 vs 10 game (In game duration 35 - 45 minutes) I have high percentage to be disconnected by server due to performance problem (30 second lag time).
CPU: AMD A6-3650 APU
Video card: AMD Radeon HD 7770
Memory: 16GB
Hard drive: two 500GB 7.2k hard drive in RAID 0
OS: Windows 8 64-bit
Video card driver: AMD CCC 13.9
Game video setting: Med


I'm running
AMD Phenom ii x4 965 black edition
AMD Radeon HD 7770
2TB 7.2k harddrive
Windows 8 64-bit
I've tried all the game settings, low to high. This is a recent problem as I had no issues with 10v10 when the game was first released.
DatsunInsult
Private
 
Posts: 3
Joined: Fri 25 Oct 2013 16:20

Re: performance problem

Postby vaho83 » Mon 28 Oct 2013 21:34

I too have this problem in modes 3vs3 , 4vs4, 10vs10, very high Ping and lost connection.
It is impossible to play! Please help!

My system: intel quad core q9550, video: amd radeon 7850 2 gb, memory: 8 gb. OS Windows 7 64-bit
vaho83
Private
 
Posts: 1
Joined: Mon 28 Oct 2013 21:21

Re: performance problem

Postby paulchen800 » Thu 31 Oct 2013 06:39

I also have extreme performance problems, after roughly 20 minutes of every match, not only 10v10, I get kicked due to 30 seconds lagging.
I have two systems (Quad-core AMD Phenom II 4x2800MHz, Radeon HD 7850, 8GB Ram and 2006 Quadcore MacPro with Radeon HD 5770), both show the same issues.
This definitely a new error, when I played month ago I did not have any perfomance issues.
paulchen800
Private
 
Posts: 1
Joined: Thu 31 Oct 2013 06:32


Return to Tech Support

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest